Teaterpedagogerna
Emma Andersson
Emma Andersson

Om Kombos

Teaterpedagogerna Kombos utgår från Örebro, men riktar sig mot hela Sverige. Företaget startades 2009, av Emma Andersson och Frida Carlsson Mård, och har etablerat sig väl i Örebro län. Samt arbetat med uppdrag i Kristinehamn, Vingåker, Uppsala, Stockholm, Hälsingland och Karlskoga.  Kombos ser att möjligheterna och behoven av teaterpedagogik är stora!
Som kund hos oss i företaget möts du av profession där vi tillsammans skräddarsyr tjänsten efter era behov och önskningar. Teaterpedagogerna Kombos utför alltid tjänsten hos kunden vilket underlättar för er eftersom ni inte behöver ”ta er iväg”.
Teaterpedagogerna Kombos brinner för teatern som konstform och drivkraften kommer från filosofin att - Alla har rätt till kultur.

Utifrån detta bygger vi våra kontakter och vi ser gärna att alla kategorier av människor, målgrupper och yrkesroller blir representerade.

Varmt välkomna att anlita oss! Det ser vi fram emot!


Emma. Jag är utbildad till teaterpedagog vid Örebro Universitet. Praktiken skedde på en högstadieskola och på Teater Martin Mutter i Örebro. Tidigare teaterutbildningar är folkhögskola teaterlinjen samt estetiska programmet på gymnasiet med teater inriktning. Tidigare erfarenheter av ledarskap och teater har jag fått genom att jobba med barn/ungdomar hos Småstickorna och ABF. Jag har även jobbat som spotlightskötare på Lorenbergsteatern i Göteborg, och ljussatt Kävesta folkhögskolas dansföreställning ”B-sidor” 2008.
Jag anser att genom Teaterpedagogerna Kombos kan jag bidra med att sprida kunskaperna om vad teater är, och hur man kan använda teatern i vardagen till många människor. Målet för mig är att väcka en nyfikenhet och/eller utveckla ett redan befintligt teaterintresse. Att få åka runt till grupper och möta olika människor och se dem utvecklas genom teatern gör varje uppdrag unikt. Det är fantastiskt och spännande att få vara med om.